Over mij

drs. Mevrouw M. Hornsveld, gz-psycholoog BIG en psychotherapeut BIG

Sinds 1991 werk ik als kinder- en jeugdpsycholoog en later als psychotherapeut in verschillende instellingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanaf 2005 ben ik gestart als zelfstandig gevestigd pyschotherapeut in een groepspraktijk in Joure.
Vanaf 1 april 2010 werk ik als zelfstandig vrijgevestigd psychotherapeut/gz psycholoog in mijn praktijk in Sneek, zowel in de jeugdzorg als in de volwassenzorg. Vanaf medio 2018 ben ik geheel overgegaan naar volwassen zorg.

Naast volwassenzorg ggz bied ik ouder-baby/infant (psycho)therapie. Hierbij werk ik vanuit de infant mental health visie met de infants in de leeftijd 0-5 jaar samen met hun ouder(s). Ik maak ook deel uit van het Netwerk van Infant Mental Health Friesland, een multidisciplinar netwerk rondom deze visie.

In 2014/2015 heb ik de basis cursus EMDR afgerond en kan EMDR onderdeel van de behandeling zijn.

Verder heb ik in 2017 een cursus over chronische stress gevolgd bij het CSR.

In 2018 heb ik de jaaropleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd. Als bevoegd mindfulnesstrainer geef ik training aan (jong)volwassenen. Omdat ik lid ben van de VVM wordt door enkele zorgverzekeraars de mindfulness training deels vergoed.

In 2022 heb ik de opleiding Sensomotorische Psychotherapie level 1 gedaan. Dit is een lichaamsgerichte psychotherapie voor complexe trauma.

Vanaf 2015 ben ik erkend supervisor bij de VKJP.

Registraties:
Psycholoog, NIP geregistreerd
GZ-psycholoog, BIG-registratienummer: 09050646425. Psychotherapeut, BIG-registratienummer: 29050646416
Lid van: NIP, VKJP, NVVP, VVM

%d bloggers liken dit: